מה בפעילות:
1. ביקור בדיר: במהלך הסדנה נבקר בדיר גבינות ברמות ונסקור מידע כללי ומעשי על גידול צאן לחלב.
2. סקירה כללית אודות התפתחות תחום הגבינות בעולם.
3. הפסקת קפה/תה עם מאפה הבית.
4. ייצור גבינת עזים/בקר בשיטות מסורתיות.
מחיר
כשרות:
הסדנה תתקיים בכתובת:
חניה
ממ”ד
סה”כ מפגשים
יום המפגש בשבוע
שעות:
סדנת ערב: ימים א-ה 18:00-21:00.
יום שבת: 18:30-21:30.
משך זמן המפגש:
מקסימום משתתפים:
הופעה:
מידע נוסף
ייתכן שינוי במועד פתיחת הסדנה.
לנרשמים בלבד תישלח הודעה על ביטול הסדנה.
יש לכם שאלות נוספות?
השאירו פרטים ונחזור בהקדם
נשלח בהצלחה !
סדנת גבינות ברמות
בסיום כל מפגש:
1. יקחו המשתתפים אתם הביתה את הגבינה שייצרו במהלך הסדנה. מומלץ להביא ציידנית קטנה עם קרחונים.
2. תרשימי זרימה לייצור הגבינה יחולקו למשתתפי הסדנה.
3. קבוצת וואטסאפ ייעודית תעמוד לרשות משתתפי הסדנה בה יוכלו להעלות תמונות ולשאול שאלות אודות ייצור הגבינה.
4. ציוד – בסדנה זו אנו מספקים את כל הציוד הנדרש לייצור הגבינה שנלמד.
5. השלמת חוסרים של ציוד – בסיום הסדנה יוכלו המשתתפים לרכוש אצלנו ציוד לייצור גבינות ביתיות בהנחה מיוחדת.
6. הציוד הנדרש לייצור גבינות ביתיות אותו נתן לרכוש אצלנו:
- מדחום דיגיטלי/אנלוגי.
- סלסלות למגוון סוגי גבינות.
- מחמצות לסוגי גבינות.
- אנזים צמחוני כשר.
- קלציום כלוריד.
- בדי גבינה.
- מחצלות ניקוז.
- כלים לכבישה.
- כלים למדידת נוזלים.
- משקלים דיגיטלים.