סדנת גיבוש טעימות גבינות גורמה ויין

₪600 ש"ח כולל מע"מ
סדנת גיבוש טעימות גבינות גורמה ויין

סדנת גיבוש טעימות גבינות גורמה ויין

 

מה בפעילות:

 

1. ביקור בדיר: במהלך הסדנה נבקר בדיר ונסקור מידע כללי ומעשי על גידול צאן לחלב.

 

2. ארוחת בוקר כפרית מפנקת על בסיס גבינות + יין.

 

3. ייצור גבינת עזים/בקר בשיטות מסורתיות.

 

4. כיבוד קל חופשי.

 

*המחיר הנקוב לסדנה מתייחס לרכישת כרטיס למשתתפ/ת יחיד/ה.

 

*גבינות ברמות בעלת תעודת כשרות מאת הרב יוסף שלוש מטעם המועצה האזורית דרום השרון.

 

הסדנה תתקיים בכתובת: רחוב הפקאן 6, רמות השבים.

חניה: בקרבת המקום, חופשית ובשפע.

 

סה”כ מפגשים: 1 מפגש.
יום המפגש בשבוע: על פי תאום מראש.
שעות: 09:30-12:30 : סדנת בוקר

18:00-21:00 : סדנת ערב.

משך זמן המפגש: כ- 3 שעות.

 

*מקסימום משתתפים: 15 משתתפים.

 

*הסדנה תתקיים בתוך בוסתן ירוק ובאוויר הפתוח (ראו סרטון באתר).

 

*יש להגיע בלבוש הולם לרבות מכנסים ארוכים, נעלים סגורות, שיער אסוף.

 

ייתכן שינוי במועד פתיחת הסדנה.

לנרשמים בלבד תישלח הודעה על ביטול הסדנה.

 

בסיום כל מפגש:

 

1. יקחו אתם המשתתפים הביתה את הגבינה שייצרו במהלך הסדנה. מומלץ להביא ציידנית קטנה עם קרחונים.

 

2. תרשימי זרימה לייצור הגבינה יחולקו למשתתפי הסדנה.

 

3. קבוצת וואטסאפ ייעודית תעמוד לרשות משתתפי הסדנה בה יוכלו להעלות תמונות ולשאול שאלות אודות ייצור הגבינה.

 

4. ציוד – בסדנה זו אנו מספקים את כל הציוד הנדרש לייצור הגבינה שנלמד.

 

5. השלמת חוסרים של ציוד בסיום הסדנה יוכלו המשתתפים לרכוש אצלנו ציוד לייצור גבינות ביתיות בהנחה מיוחדת.

 

6. הציוד הנדרש לייצור גבינות ביתיות אותם נתן לרכוש אצלנו:

  • מדחום דיגיטלי/אנלוגי.
  • סלסלות למגוון סוגי גבינות.
  • מחמצות לסוגי גבינות.
  • אנזים צמחוני כשר.
  • קלציום כלוריד.
  • בדי גבינה.
  • מחצלות ניקוז.
  • כלים לכבישה.
  • כלים למדידת נוזלים.
  • משקלים דיגיטלים.

 

הערות:

*יש להגיע בלבוש הולם לרבות מכנסים ארוכים, נעלים שטוחות וסגורות, שיער אסוף.

*רישום לסדנה רק מגיל 18.