על הסדנה:
סדנת גבינות אתניות הינה סדנת פעילות לטובת גיבוש חברתי של צוות עובדים קטן המונה 6-10 עובדים. להעצמת החוויה נייצר בסדנה גבינה בשיטות מסורתיות.
למזמין האירוע עומדת האפשרות לבחור לייצר בסדנה סוג אחד של גבינה מתוך שתי האפשרויות הבאות:
1. גבינת ג’יבנה שממנה ניתן להכין מאפה כ’נאפה כפי שמייצרים בעיר שכם.
2. גבינה צרקסית גבינה צרקסית המשמשת להכנת פשטידות ומילוי מאפים שונים.
מה בפעילות:
1. ביקור בדיר: במהלך הסדנה נבקר בדיר ונסקור מידע כללי ומעשי על גידול צאן לחלב.
2. ארוחת בוקר כפרית מפנקת על בסיס גבינות + יין.
3. ייצור גבינת עזים/בקר בשיטות מסורתיות.
4. כיבוד קל חופשי.
מחיר
כשרות:
הסדנה תתקיים בכתובת:
חניה
ממ”ד
סה”כ מפגשים
יום המפגש בשבוע
שעות:
משך זמן המפגש:
מקסימום משתתפים:
הופעה:
מידע נוסף
*מינימום משתתפים לקניית הסדנה: 6 משתתפים.
יש לכם שאלות נוספות?
השאירו פרטים ונחזור בהקדם
נשלח בהצלחה !
סדנת גבינות אתניות – פעילות גיבוש לצוות קטן
בסיום כל מפגש:
1. יקחו המשתתפים אתם הביתה את הגבינה שייצרו במהלך הסדנה. מומלץ להביא ציידנית קטנה עם קרחונים.
2. תרשימי זרימה לייצור הגבינה יחולקו למשתתפי הסדנה.
3. קבוצת וואטסאפ ייעודית תעמוד לרשות משתתפי הסדנה בה יוכלו להעלות תמונות ולשאול שאלות אודות ייצור הגבינה.
4. ציוד – בסדנה זו אנו מספקים את כל הציוד הנדרש לייצור הגבינה שנלמד.
5. השלמת חוסרים של ציוד – בסיום הסדנה יוכלו המשתתפים לרכוש אצלנו ציוד לייצור גבינות ביתיות בהנחה מיוחדת.
6. הציודים הנדרש לייצור גבינות ביתיות אותם נתן לרכוש אצלנו:
- מדחום דיגיטלי/אנלוגי.
- סלסלות למגוון סוגי גבינות.
- מחמצות לסוגי גבינות.
- אנזים צמחוני כשר.
- קלציום כלוריד.
- בדי גבינה.
- מחצלות ניקוז.
- כלים לכבישה.
- כלים למדידת נוזלים.
- משקלים דיגיטלים.
הערות:
*יש להגיע בלבוש הולם לרבות מכנסים ארוכים, נעלים שטוחות וסגורות, שיער אסוף.
*רישום לסדנה רק מגיל 18.